Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Είδωλο


Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Είδωλο

Για ακόμα μία χρονιά το Φωτογραφικό Είδωλο πραγματοποιεί σεμινάρια φωτογραφίας, τα οποία εκτός από τη Θεσσαλονίκη γίνονται και εξ αποστάσεως.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας ξεκινάει από τον Φεβρουάριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, από τον Τάσο Σχίζα.
Επίσης, για όσους βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα φωτογραφίας εξ αποστάσεως.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΟΥΝΙΟ
Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων χωρισμένα σε 3 ανεξάρτητα σεμινάρια (Τεχνική της φωτογραφίας, Ψηφιακή επεξεργασία, Καλλιτεχνική φωτογραφία), που πραγματοποιούνται σε 2 κύκλους (Οκτώβριος – Ιανουάριος και Φεβρουάριος – Μάιος).
http://www.photoeidolo.gr/seminaria/seminaria6b.html

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων που πραγματοποιούνται από τον Τάσο Σχίζα, χωρισμένα σε 6 ανεξάρτητα σεμινάρια (Λήψη Ι, Λήψη ΙΙ, Ψηφιακή επεξεργασία I, Ψηφιακή επεξεργασία IΙ, Καλλιτεχνική φωτογραφία I, Καλλιτεχνική φωτογραφία II) και σχεδιασμένα για παρακολούθηση εξ αποστάσεως.
http://www.photoeidolo.gr/seminaria/seminaria1.html

Εκτός από τα σεμινάρια διοργανώνονται εξωτερικές φωτογραφίσεις και εκδρομές.
Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια, μπορούν να συνεχίσουν, με την ένταξή τους στην Λέσχη Φωτογραφίας, με μηνιαίες συναντήσεις που περιλαμβάνουν παρουσιάσεις, ασκήσεις, αφιερώματα και διοργανώσεις εκθέσεων.
Οι μαθητές των σεμιναρίων, καθώς και τα μέλη της Λέσχης έχουν σχηματίσει την δραστήρια «Φωτογραφική Ομάδα Φ», που παρουσιάζει συστηματικά θεματικές εκθέσεις.
Τα σεμινάρια, οι συναντήσεις και οι εκθέσεις πραγματοποιούνται στον φιλόξενο Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, που περιέχει εκθεσιακό χώρο, στούντιο φωτογράφησης και μόνιμη έκθεση παλιών φωτογραφικών μηχανών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Η εγγραφή στα σεμινάρια μπορεί να γίνει στον Πολυχώρο Κούνιο (Κομνηνών 24, Λουλουδάδικα) ή με αποστολή της φόρμας εγγραφής με email.
Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο: 2310 271003
Τάσος Σχίζας: 2310 638447, 6974 898910
http://www.photoeidolo.gr/seminaria.html
Facebook
https://www.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%91%CE%A3-PHOTO-SEMINARS/217006915024957

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!