Photoglobe Seminars: ανακοινώνει την έναρξη των νέων τμημάτων φωτογραφίας


Photoglobe Seminars: ανακοινώνει την έναρξη των νέων τμημάτων φωτογραφίας

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Έναρξη μαθημάτων χειμερινής περιόδου
Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2015

Συνάντηση γνωριμίας
5 Οκτωβρίου 2015
19:00
Βενιζέλου 23 (κέντρο), 4ος όροφος

Το Photoglobe Seminars ανακοινώνει την έναρξη των νέων τμημάτων φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους, για την περίοδο Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2015.

Η φιλοσοφία του προγράμματος των σεμιναρίων, επικεντρώνεται στο συνδυασμό της βασικής τεχνικής γνώσης με την αισθητική και την πρακτική εφαρμογή. Συγκεκριμένα, ο κύκλος των σεμιναρίων στο σύνολό του, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικού πεδίου γύρω από τη φωτογραφία και το βίντεο ενώ παράλληλα παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία βιωματικής έκφρασης, με τη δυνατότητα συμμετοχής σε φωτογραφικές εξορμήσεις, εκδρομές και εκθέσεις.

Δείτε το αναλυτικό περιεχόμενο των τμημάτων εδώ.

Το στούντιο του Photoglobe Seminars ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους μαθητές σε μία συνάντηση γνωριμίας, σε μια ζεστή, καλλιτεχνική ατμόσφαιρα με συνοδεία κρασιού και μουσικής. Στο τέλος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση όπου τρεις τυχεροί θα κερδίσουν ένα δωρεάν workshop φωτογραφίας.

Εισηγητές/συντονιστές σεμιναρίων: Βασιλική Ελευθερίου, Γιώργος Κουσαγιαννίδης.

Επικοινωνία
Photoglobe Seminars
Βενιζέλου 23 (κέντρο), 4ος όροφος
2310 421 115
6949 737942
info@seminars.photoglobe.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!