Φωτογράφος πνίγει μία Sony RX100 M2 μαζί με ιπτάμενο drone στα νερά της Ισλανδίας


Φωτογράφος πνίγει μία Sony RX100 M2 μαζί με ιπτάμενο drone στα νερά της Ισλανδίας

Όσοι αισθάνεστε άσχημα με την καταστροφή φωτογραφικού εξοπλισμού θα πρέπει να αποφύγετε το συγκεκριμένο άρθρο.

Ο φωτογράφος Chase Jarvis στο πρόσφατο ταξίδι του στην μαγευτική Ισλανδία είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το DJI Phantom, ένα ιπτάμενο drone ειδικά σχεδιασμένο για την action camera GoPro.
Κατά την διάρκεια της δοκιμής αποφάσισε με την ομάδα του να τοποθετήσει στο drone μία νέα Sony RX100 M2 (το review της οποίας δημοσιεύσαμε σήμερα).
Όπως λέει στο blog του o Jarvis οι λόγοι είναι ότι η Sony RX100 M2 έχει σταθεροποιητή, μπορεί να τραβήξει RAW αρχεία και έχει ενσωματωμένο WiFi.

Το αποτέλεσμα του πειράματος τους ακολουθεί στο video (όσοι έχετε καρδιά μην πατήσετε το play):

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Ποτέ δεν πετάμε το Phantom με ανοιχτό wifi στην κάμερα!
    κάνει παρεμβολές στην τηλεκατεύθυνση και μπλούμ… :(

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!