Φωτογράφος χάνει εξοπλισμό 7000 δολαρίων για να τον βρει την επόμενη ημέρα


Φωτογράφος χάνει εξοπλισμό 7000 δολαρίων για να τον βρει την επόμενη ημέρα

Τυχερός στάθηκε ο Dave Etchells, ιδρυτής και αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας imaging-resource στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ιαπωνία.

Ο Etchells ταξίδεψε στην Ιαπωνία με αφορμή το CP+ της Γιοκοχάμα και αν και ήταν η έβδομη επίσκεψη του στην χώρα του ανατέλλοντος ήλιου αυτό που έπαθε ήταν τουλάχιστον τρομακτικό για κάθε φωτογράφο.

Σε κατάσταση πανικού ο Etchells και ενώ είχε ήδη πάρει μία φορά το λάθος τραίνο για τον προορισμό του, προσπαθούσε αλλάζοντας πλατφόρμες και τραίνα να επιβιβαστεί στο σωστό τραίνο με προορισμό το εργοστάσιο της Panasonic στην Yamagata.

Το αποτέλεσμα ήταν, κάποια στιγμή και κάπου που δεν κατάφερε να προσδιορίσει, να ξεχάσει την τσάντα με τον φωτογραφικό του εξοπλισμό. Και όταν λέμε φωτογραφικό εξοπλισμό δεν εννοούμε απλά μία DSLR με 2-3 φακούς. Η τσάντα του Etchells περιείχε φωτογραφικά είδη αξίας 7000 δολαρίων:
– Fujifilm X100S
– Olympus E-P5
– Panasonic GM1
– Sony RX100 II
– Ricoh GR
– Canon G16
– Sony RX10
– Nikon AW1
– 5 φακούς
– 3 καταγραφείς ήχου
– μπαταρίες
– φίλτρα
– καλώδια
– και διάφορα αξεσουάρ

IRgear

O Etchells κατέβηκε στον σταθμό και βρήκε τον τρόπο να δηλώσει τον χαμένο του εξοπλισμό. Η κατάληξη της ιστορίας είναι να ειδοποιηθεί την επόμενη ημέρα από τους υπεύθυνους ότι η τσάντα του βρέθηκε με όλο τον εξοπλισμό του μέσα.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι απέστειλαν την τσάντα σε σταθμό κοντά στην περιοχή που βρισκόταν για να την παραλάβει.

Προσοχή λοιπόν φωτογράφοι και να θυμάστε ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, ΠΑΝΤΑ, να ελέγχετε ότι έχετε όλες τις τσάντες μαζί σας, ιδιαίτερα αυτή που έχει μέσα τον εξοπλισμό σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!