Φωτογράφος χάνει από την καμπίνα αεροπλάνου εξοπλισμό 20.000 δολαρίων


Φωτογράφος χάνει από την καμπίνα αεροπλάνου εξοπλισμό 20.000 δολαρίων

Και όμως, αν νομίζατε ότι ο φωτογραφικός εξοπλισμός είναι 100% ασφαλής στη καμπίνα ενός επιβατηγού αεροπλάνου, θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε.

Πρόσφατα ο φωτογράφος Sam Hurd αποκάλυψε ότι κάποιος έκλεψε την φωτογραφική του τσάντα από το ντουλάπι ενός αεροπλάνου, στην οποία είχε εξοπλισμό αξίας 20.000 δολαρίων.

Συγκεκριμένα ο Sam είχε στη τσάντα του μία Nikon D5, ένα Nikon 24mm f/1.4, ένα Nikon 45mm Tilt-Shift φακό, ένα Nikon 58mm f/1.4, ένα Nikon 135mm f/2,ένα Nikon 58mm f/1.2, ένα DJI Mavic Pro, ένα LED φως, ένα flash και ένα mini projector.

Ο Sam τοποθέτησε τη τσάντα του σε ντουλάπι του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδευε, αλλά όταν πήγε να την πάρει, η τσάντα είχε κάνει φτερά. H καθυστέρηση των συνεπιβατών του στην ίδια σειρά να βγούν στον διάδρομο, απέτρεψε τον Sam από το να πάρει από τους πρώτους τα πράγματα του (είχε θέση στο παράθυρο), με αποτέλεσμα να χάσει τον εξοπλισμό του.

Ευτυχώς στην περίπτωση του Sam, ο εξοπλισμός ήταν ασφαλισμένος και θα αντικατασταθεί.

Επομένως όταν έχετε μαζί σας τον φωτογραφικό εξοπλισμό σας στην καμπίνα ενός αεροπλάνου, φροντίστε να τον τοποθετήσετε σε ένα ντουλάπι κοντά σας (ιδανικά πάνω από τη θέση σας), που σημαίνει ότι θα πρέπει να μπείτε από τους πρώτους στο αεροπλάνο και επιπλέον έχετε το νου σας μετά την προσγείωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Stolen Gear

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!