Phottix Cerberus: για χρήση αξεσουάρ των Bowens και Elinchrom σε speedlight flashes


Phottix Cerberus: για χρήση αξεσουάρ των Bowens και Elinchrom σε speedlight flashes

Το Phottix Cerberus Flash Mount (πήρε το όνομα του από το σκυλί του Άδη, τον Κέρβερο, που είχε πολλά κεφάλια) έρχεται με:
– Phottix Griffin με το Phottix Easy-Folder-Compatible Mount και Phottix Varos Pro BG
– Cerberus Elinchrom-Compatible Mount
– Cerberus Bowens-Compatible Mount
– Cerberus Phottix Transfolder-Compatible Mount

Phottix Cerberus

Με τη βοήθεια του οι φωτογράφοι μπορούν να προσαρμόσουν στη κεφαλή ενός speedlight flash, αξεσουάρ ελέγχου του φωτός της Phottix, της Bowens και της Elinchrom, όπως softboxes, ομπρέλες και snoots.

Το νέο αξεσουάρ είναι συμβατό με όλα τα speedlight flashes, καθώς μία ειδική μέγγενη αναλαμβάνει να το σταθεροποιήσει στο μπροστά μέρος του flash.

Το Phottix Cerberus Flash Mount πωλείται μαζί με ειδικό αντάπτορα για την τοποθέτηση του σε light stand και κοστίζει 93 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!