Νέο flash Phottix Mitros+, με τεχνολογία TTL και ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία ραδιοσυχνοτήτων


Νέο flash Phottix Mitros+, με τεχνολογία TTL και ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία ραδιοσυχνοτήτων

Η Phottix ανακοίνωσε το νέο της flash, Phottix Mitros+, την νέα έκδοση του δημοφιλούς flash της με τεχνολογία TTL.
To Phottix Mitros+ προσφέρει επιπλέον ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία με ραδιοσυχνότητες. Με αυτό τον τρόπο με την τοποθέτηση ενός Phottix Mitros+ flash στο hot-shoe της μηχανής σας, μπορείτε να πυροδοτήσετε ασύρματα, με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων, σε λειτουργία manual ή TTL, άλλα Phottix Mitros+ που βρίσκονται σε απόσταση.
Επιπλέον το Phottix Mitros+ είναι συμβατό με τους ασύρματους ελεγκτές της Phottix, Phottix Odin TTL Flash Transmitter/Receiver και Strato Receiver.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Phottix Mitros+ έχει Guide Number 58, λειτουργίες High Speed Sync και Second Curtain Sync, υποδοχή 3.5mm Sync Port, υποδοχή για εξωτερική μπαταρία, Flash Zoom: 24-105mm και AF Assist Light.

Μέσα στον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει για μηχανές Canon με τεχνολογία ETTL I/II και αργότερα θα είναι διαθέσιμο και για Nikon μηχανές. Η τιμή του δεν έγινε γνωστή.

Phottix Mitros+

Phottix Mitros+

Phottix Mitros+

Phottix Mitros+

Phottix Mitros+

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Flashes Mitros Phottix

Πηγή:

Phottix
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!