Phottix Spartan: SoftBox και Beauty Dish, δύο σε ένα


Phottix Spartan: SoftBox και Beauty Dish, δύο σε ένα

Η Phottix, γνωστή για τα ειδικά της προϊόντα για τον έλεγχο του φωτός των studio και speedlight flashes, παρουσιάζει το νέο Phottix Spartan.

Πρόκειται για ένα ειδικό SoftBox που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Beauty Dish και το οποίο είναι πτυσσόμενο για εύκολη μεταφορά. To SoftBox αναλαμβάνει να μαλακώσει το φωτισμό, ενώ το Beauty Dish να κατευθύνει το φως στο σημείο που θέλει ο φωτογράφος.

Κατάλληλο για φωτογράφιση πορτραίτου (ενός ή δύο ατόμων), το νέο Phottix Spartan προσφέρει στο φωτογράφο δύο από τα πιο δημοφιλή είδη αξεσουάρ φωτισμού σε ένα, με δυνατότητα γρήγορης και εύκολης χρήσης οποιουδήποτε από τα δύο.

Το Phottix Spartan έρχεται με το ειδικό Bowens S-Type mount, κατάλληλο για τις κεφαλές της Phottix, Indra και δικό του Grid. Φυσικά είναι και συμβατό με τις studio κεφαλές άλλων εταιρειών μέσω ειδικών δαχτυλιδιών, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με speedlight flashes.

Το Phottix Spartan είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με Beaty Dish στα 50 ή 70 εκατοστά, στην τιμή των 120 και 145 δολαρίων αντίστοιχα. Θα το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Phottix
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!