Pinout: Ένα φοβερό αξεσουάρ που θα σας ειδοποιήσει ακόμα και όταν κλαπεί η μηχανή σας


Pinout: Ένα φοβερό αξεσουάρ που θα σας ειδοποιήσει ακόμα και όταν κλαπεί η μηχανή σας

Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές ενθουσιαζόμαστε εύκολα, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι σαν το Pinout.

Το Pinout είναι ένα μικρό αξεσουάρ το οποίο συνδέεται στη φωτογραφική σας μηχανή (υποστηρίζει μόνο DSLR μηχανές της Nikon και τη Fujifilm S5) και το οποίο χρησιμοποιεί bluetooth για να επικοινωνεί με το smartphone σας.

Pinout-1

Το Pinout σας επιτρέπει:
– να κάνετε λήψεις με τη μηχανή από μακριά μέσω: της ειδικής εφαρμογής που το συνοδεύει, φωνητικής εντολής (π.χ. λέγοντας CHEESE), ή απλά κουνώντας το smartphone σας.

Pinout-2

– έχει λειτουργίες για selfies, Time Lapse, Star Trail και HDR
– υποστηρίζει τον έλεγχο πολλών μηχανών
– προσθέτει γεωγραφικές συντεταγμένες στις εικόνες σας

Pinout-4

Pinout-5

– λειτουργεί χωρίς μπαταρία
– σας ειδοποιεί όταν η φωτογραφική σας μηχανή απομακρυνθεί από εσάς (κοινώς κλαπεί ή την ξεχάσετε). Μπορείτε να σετάρετε την εφαρμογή και να λάβετε ειδοποίηση στο smartphone σας αν η μηχανή απομακρυνθεί 20 με 30 μέτρα από το smartphone σας, είτε η μηχανή είναι σε λειτουργία είτε όχι

Pinout-3

Το Pinout μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω της πλατφόρμας Indiegogo από τα 24 δολάρια (συν 10 δολάρια τα έξοδα αποστολής), με το πλήρες πακέτο να είναι στα 89 δολάρια. Θα το βρείτε εδώ.

Προς το παρόν δεν έχουμε βρει κάποιο χρήστη στο internet που να το έχει χρησιμοποιήσει αν και η αποστολή του ξεκίνησε τον Απρίλιο που μας πέρασε, οπότε επικοινωνήστε με τους δημιουργούς του πριν το αγοράσετε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Pinout
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!