Δείτε μία πολική αρκούδα να παίρνει στο κυνήγι φωτογράφους


Δείτε μία πολική αρκούδα να παίρνει στο κυνήγι φωτογράφους

Για την ακρίβεια ο Cory βρέθηκε με την αποστολή Pristine Seas, ως φωτογράφος του National Geographic, περίπου 900 χιλιόμετρα από τον Βόρειο Πόλο, στο νησί Franz Josef, στο βορειότερο αρχιπέλαγος του πλανήτη.

Όπως δήλωσε ο Cory είναι η πρώτη φορά που επιχείρησε να φωτογραφίσει μία πολική αρκούδα στο φυσικό της περιβάλλον και σκοπός του ήταν να βγάλει μία κοντινή φωτογραφία που να φανερώνει τη δύναμη αυτού του εκπληκτικού ζώου.

Σε μία από τις τελευταίες απόπειρες του αποφάσισε να βγει από την βάρκα και να προσπαθήσει από την στεριά να φωτογραφίσει μία πολική αρκούδα που εντόπισε σε απόσταση.
Το πλάνο ήταν να στήσει μία μηχανή και να την αφήσει εκεί να τραβάει Time Lapse ώστε όταν η αρκούδα πλησιάσει να την φωτογραφίσει. Επιπλέον πάνω στη μηχανή έβαλε μία GoPro για να βιντεοσκοπήσει την αρκούδα.

Η πολική αρκούδα αρχικά φάνηκε να μην δίνει σημασία στην ομάδα των φωτογράφων, αλλά αυτό άλλαξε όταν επιχείρησαν να πετάξουν ένα drone. Η αρκούδα αποφάσισε να ερευνήσει τους παράξενους επισκέπτες και ο Cory και η ομάδα του εγκατέλειψαν “με ελαφρά πηδηματάκια” την παραλία για να αποφύγουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τελικά η αρκούδα πλησίασε την μηχανή και ο Cory κατάφερε να βγάλει μία κοντινή φωτογραφία του πανέμορφου αυτού ζώου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Έπεσαν σε γρια αρκούδα – πολύ γρια όμως – και τη γλίτωσαν…..
    Κ.Β.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!