Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τα service των φωτογραφικών εταιρειών στην χώρα μας; (poll)


Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τα service των φωτογραφικών εταιρειών στην χώρα μας; (poll)

Μιλάμε φυσικά για την εξυπηρέτηση που μπορεί κάποιος να έχει από το service μιας φωτογραφικής εταιρείας.

Είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε επισκεφτεί το επίσημο service της φωτογραφικής εταιρείας, προϊόν της οποίας έχουμε αγοράσει. Μιλάμε πάντα για το επίσημο service των εταιρειών στην χώρα μας και για επισκευές που χρειάστηκε να κάνουμε εντός ή εκτός εγγύησης.

Ποια ήταν η αντιμετώπιση που είχατε; Είστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των υπαλλήλων; Τον χρόνο που χρειάστηκε να επισκευαστεί; Το κόστος που επιβαρυνθήκατε (αν υπήρχε);

Ψηφίστε στο poll του pttl.gr και γράψτε μας την γνώμη σας στα σχόλια του άρθρου.

Παρακαλούμε (αν και γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχετε τον λόγο σας) να είστε κόσμιοι, καθώς σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δυστυχώς θα διαγράφονται.

Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τα service των φωτογραφικών εταιρειών στην χώρα μας;

  • Μέτρια πράγματα. Είναι να μην σου τύχει. (52%, 108 Votes)
  • Ταλαιπωρία και αντι επαγγελματική συμπεριφορά. Να πω και άλλα; (37%, 76 Votes)
  • Απόλυτα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. (12%, 24 Votes)

Ψήφισαν συνολικά: 208

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Polls pttl.gr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Στην Ελλάδα για καθαρισμό αισθητήρα της Canon 60D μου ζήτησαν 150€, στην Αυστραλια μέσα σε 2 ώρες την είχα πεντακάθαρη με 50$(περίπου 30€ δηλαδη)

    canon 450D, για αλλαγή κλείστρου, και αλλαγη SD slot μου ζητούσαν στην,Ελλάδα 300€, στην Αυστραλια μου τα έκαναν με 200$(περίπου 130€) μέσα σε 3 μερες.

    πραγματικά είχα την χειρότερη εμπειρία με τα service στην Ελλαδα(και για canon και για Nikon), που όταν ήρθα Αυστραλια και πήγα στα service νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα για τις τιμές και για την διάρκεια του service

  • #
    1

    Πηγαίνω για service στον Τσακναριδη, άριστος επαγγελματίας με καταπληκτικη εξυπηρέτηση!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!