Αυτή είναι η τιμή της Nikon D600!


Αυτή είναι η τιμή της Nikon D600!

Η τιμή της Nikon D600, στα ελληνικά καταστήματα, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στα 1999,00€!  Από διάφορες πηγές έφτασε στα αυτιά μας ότι αν η μηχανή πληρωθεί μετρητοίς ίσως μπορεί να κατέβει μέχρι τα 1800,00€!  Αξιοσέβαστη η διαφορά από την D800 αλλά όχι όσο χαμηλά υποσχέθηκε η Nikon ότι θα κοστίζει.  Αναμένουμε βέβαια στο μέλλον πτώση της τιμής.  Το σκέφτεστε ή η τιμή είναι αρκετά υψηλότερη από αυτή που περιμένατε?

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

nikon d600
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    To σκεφτωμε σαν δευτερο σωμα αλλα ακομα η τιμη της ειναι ψηλα…

  • #
    1

    Τοσο εχει στην Ελλαδα που σαν πρόβατα , πληρωνουμε παντα χωρις να αντιδράμε , το καθε προιον σχεδον 50% πανω απο οτι αξιζει απο τον καθε “πανεξυπνο” εισαγωγέα, ΣΥΝ το 23% του ΦΠΑ και την υπερβολικη φορολογια της “πανεξυπνης” κυβερνησης μας ….!
    Ψαξτε την απο κανενα Ebay αλλης χωρας ή και απο Αμερική ακομα αν εχετε καποιο γνωστο εκει και θα δειτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ της τιμή ΧΩΡΙΣ το καπέλο ! ;-)

    Φιλικα ….

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!