Η τιμή της action cam της Sony και των αξεσουάρ της!


Η τιμή της action cam της Sony και των αξεσουάρ της!

Η κάμερα δράσης (action cam) της Sony (που ανάγκασε την GoPro να επισπεύσει την κυκλοφορία της Hero 3), HDR-AS15, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας θα κοστίζει 320,00€!  Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται η αδιάβροχη θήκη της, 2 αυτοκόλλητες υποδοχές (μία επίπεδη και μία με καμπύλη)  και ο αντάπτορας για την προσαρμογή της!

Από προαιρετικά αξεσουάρ αρχικά θα είναι διαθέσιμα το VCT-GM1  -Αδιάβροχο σετ στερέωσης για το κεφάλι– στα 35,00€, το VCT-HM1 -Βάση στερέωσης τιμονιού ποδηλάτου- στα  35,00€ και το BLT-HB1 -Βάση στερέωσης με ιμάντα κεφαλιού– στα 30,00€!

Αναμένουμε να είναι διαθέσιμη τις αμέσως επόμενες εβδομάδες!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPro Sony HDR-AS15
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!