Επαγγελματίας φωτογράφος σε αναπηρικό καροτσάκι από τα 8 του χρόνια προσφέρει έμπνευση σε όλους μας!


Επαγγελματίας φωτογράφος σε αναπηρικό καροτσάκι από τα 8 του χρόνια προσφέρει έμπνευση σε όλους μας!

Ο Jaleel King στην ηλικία των 8 λίγο έλειψε να δολοφονηθεί από ένα γείτονα του.  Σαν μικρό παιδί έπαιζε στον δρόμο, όταν ο γείτονας του αποφάσισε ότι έπρεπε να βάλει τέλος στο παιχνίδι του με σφαίρες!  Ο μικρός έζησε από θαύμα χάνοντας ένα νεφρό και μένοντας παράλυτος από την μέση και κάτω, καταδικασμένος σε ένα καροτσάκι.  Ο Jaleel δεν το έβαλε κάτω!  Αγάπησε την φωτογραφία και τίποτα δεν τον σταμάτησε από το να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος!  Η συνέντευξη του είναι συγκλονιστική.  Τα λόγια του σε εμπνέουν!  Τι να πρωτοκρατήσουμε;  Τα λόγια του “η επόμενη ημέρα είναι μία νέα ημέρα, η επόμενη εβδομάδα είναι μία νέα εβδομάδα, ο επόμενος μήνας είναι ένας νέος μήνας.  Ακόμα και αν όλα πάνε στραβά κάποια στιγμή θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα!” ή “πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και προσπαθώ και εγώ να το ανταποδώσω βοηθώντας άλλους ανθρώπους”!  Το video που ακολουθεί δημιούργησε ο Mike Allebach με μία Nikon D600 και ένα μικρόφωνο των 30 δολαρίων.  Αξίζει να το δείτε!
[myyoutubeplaylist 1_GIaMuDHDY]
πηγή: www.petapixel.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

nikon d600
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!