Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας του Professional Women Photographers


Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας του Professional Women Photographers

Εμπνευστής του διαγωνισμού είναι ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός Γυναικών Επαγγελματιών Φωτογράφων – Professional Women Photographers (PWP). Ο PWP εδρεύει στη Νέα Υόρκη και από το 1975 που ιδρύθηκε, στοχεύει στην υποστήριξη και προώθηση των γυναικών φωτογράφων. Διοργανώνει εκθέσεις, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και έφηβες και συνεργάζεται με άλλους μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο διαγωνισμός έχει 4 κατηγορίες:
– Portraiture
– Fine Art
– Daily Life and Culture και
– I-Phonography για φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν μέσω I-Phone ή άλλων κινητών συσκευών.

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού κερδίζει 1.000 δολάρια και προϊόντα της εταιρίας Datacolor – το calibrator Spyder 4 PRO και το αξεσουάρ για τη ρύθμιση του white balance SpyderCube. Επίσης, η φωτογραφία της νικήτριας θα δημοσιευτεί στο εξώφυλλο της έκδοσης του περιοδικού IMPRINTS 2014, το οποίο εκδίδει ο PWP και διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία της Νέας Υόρκης.

Οι νικήτριες της κάθε κατηγορίας κερδίζουν:
– για την πρώτη θέση 500 δολάρια και το αξεσουάρ για τη ρύθμιση του white balance SpyderCHECKR PRO από την εταιρία Datacolor
– για τη δεύτερη θέση 300 δολάρια και
– για την τρίτη θέση 200 δολάρια
Τέλος, 50 ακόμη φωτογραφίες θα λάβουν τιμητικούς επαίνους. Όλες οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα δημοσιευτούν στη διαδικτυακή έκθεση, και στον κατάλογο της έκθεσης αυτής. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον προηγούμενο διαγωνισμό Spring 2013 – International Call for entry εδώ.

Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Το κόστος συμμετοχής είναι 25 δολάρια για τις πρώτες 3 φωτογραφίες και 10 δολάρια για κάθε μία επιπλέον συμμετοχή για τα μέλη του PWP. Για τα μη-μέλη οι 3 πρώτες φωτογραφίες κοστίζουν 35 δολάρια. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας εδώ.

– Datacolor SpyderCube, ένα από τα έπαθλα που περιμένουν τη νικήτρια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!