Pulse: Νέα λύση για ασύρματο έλεγχο DSLR και mirrorless μηχανών


Pulse: Νέα λύση για ασύρματο έλεγχο DSLR και mirrorless μηχανών

Η Alpine Labs ανακοίνωσε το Pulse, μία νέα λύση για ασύρματο έλεγχο φωτογραφικών μηχανών.

Το Pulse τοποθετείται στο hot shoe μίας DSLR ή mirrorless μηχανής και συνδέεται σε αυτή μέσω USB. Επιπλέον με την χρήση τεχνολογίας Bluetooth συνδέεται σε smartphones και επιτρέπει τον φωτογράφο να ελέγχει τη μηχανή του μέσω της ειδικής εφαρμογής που διατίθεται για Android και iOS.

Pulse

Μέσω της εφαρμογής ο φωτογράφος μπορεί να ελέγχει το ISO, τη ταχύτητα του κλείστρου και το διάφραγμα του φακού, ενώ μπορεί να βλέπει στο smartphone του και τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει. Ακόμα έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τη μηχανή για Time Lapse λήψεις. Επιπλέον η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου τριών μηχανών.

Pulse

Το Pulse λειτουργεί με μπαταρία λιθίου που φορτίζει μέσω USB και έχει αυτονομία 24 ωρών, ενώ η εμβέλεια του είναι περίπου 30 μέτρα.

Pulse

Pulse

Αναμένεται να είναι διαθέσιμο για Canon, Nikon και Panasonic στην τιμή των 89 δολαρίων (κανονική τιμή στα 99 δολάρια), συν 20 δολάρια τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Alpine Labs
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!