RCCDroid, ελέγξτε μέσω USB τις Sony SLT-A58 και Sony SLT-A99 από την Android συσκευή σας


RCCDroid, ελέγξτε μέσω USB τις Sony SLT-A58 και Sony SLT-A99 από την Android συσκευή σας

Προς το παρόν ο χρήστης μπορεί μόνο να κάνει προ-επισκόπηση του κάδρου του, να “τραβήξει” φωτογραφίες και να βλέπει τις ρυθμίσεις που έχει στην μηχανή, αλλά ο προγραμματιστής πίσω από την εφαρμογή υπόσχεται ότι σύντομα θα υπάρχει και η δυνατότητα αλλαγής των ρυθμίσεων της μηχανής. Όπως και να έχει πρόκειται για μία πολύ καλή προσπάθεια.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να την εγκαταστήσετε στην Android συσκευή σας μέσω του GooglePlay εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Android Apps Apps RCCDroid
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    τελικα η εφαρμογή στην Α58 δεν σωζει στη μνημη της καρτας αλλα μονο στην συσκευη Android
    κι αυτό λογω περιορισμου στο firmware Της μηχανης (για να σωζει η εφαρμογή remote control στο λαπτοπ)
    το μνο workaroud του κατασκευαστη είναι από άλλη εφαρμογή android να αντιγραφεις τις φωτο από το android Πισω στην κατά μνημης της καμερας…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!