Έρχεται ο αντικαταστάτης του Canon Speedlight 430 EX II;


Έρχεται ο αντικαταστάτης του Canon Speedlight 430 EX II;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Canon Rumors το επόμενο χρονικό διάστημα η Canon θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του speedlight flash της, 430 ΕΧ ΙΙ.  Προς το παρόν σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν εικάζεται ότι υπάρχουν δύο πρωτότυπα, το ένα από τα οποία ενσωματώνει ραδιοσυχνότητα για απομακρυσμένο έλεγχο.  Το πιο σίγουρο είναι ότι το Guide Number του νέου flash θα είναι 45.  Επίσης είναι άγνωστο ακόμα αν το νέο flash θα ενσωματώνει led φωτισμό όπως το EX 320.

Όσον αφορά το νέο, πανάκριβο flash 600EX-RT, ενδέχεται να βγει και σε οικονομικότερη έκδοση χωρίς ενσωματωμένη ραδιοσυχνότητα (RT), κάτι όμως που δεν είναι πιθανό όμως για το κοντινό μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Rumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!