Αλλαγή της αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα για τις Ricoh – Pentax


Αλλαγή της αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα για τις Ricoh – Pentax

Οι Ricoh – Pentax (η Ricoh έχει εξαγοράσει εδώ και καιρό την Pentax) αποκτούν την δική τους ιστοσελίδα στην διεύθυνση www.ricoh-imaging.gr, η οποία όμως εδώ και μία εβδομάδα δεν λειτουργεί.

Δυστυχώς παρά τις συνεχείς προσπάθειες μας να μας σταλεί κάποιο δελτίο τύπου σχετικά με την δημιουργία της νέας εταιρείας και με περισσότερες λεπτομέρειες για το πιο θα είναι το καθεστώς σχετικά με τις εγγυήσεις των μηχανών της Pentax και της Ricoh και το service δεν μπορέσαμε να πάρουμε απάντηση.

Ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε περισσότερα νέα σχετικά με την νέα αντιπροσωπεία και η αλλαγή αυτή να είναι ένα βήμα εμπρός για δύο πολύ σημαντικές φωτογραφικές εταιρείες, με πολλούς φίλους στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Pentax Ricoh Ricoh - Pentax
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Μακάρι να αναβαθμιστεί λίγο η παρουσία της εταιρείας στα καταστήματα μπας και την μάθει και ο μη ψαγμένος κόσμος που στα καταστήματα αναγκαστικά είναι στο δίλλημα κανονικον την στιγμη που η pentax έχει αξιολογότατες προτάσεις στην μεσαία και χαμηλή κατηγορία Dslr.Καλή χρόνια σε όλους!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!