Νέο Firmware, νέα αξεσουάρ και mobile εφαρμογή για την Ricoh Theta


Νέο Firmware, νέα αξεσουάρ και mobile εφαρμογή για την Ricoh Theta

Συγκεκριμένα η νέα εφαρμογή “THETA+” θα προσφέρει:
– δυνατότητα περικοπής των σφαιρικών εικόνων στο επιθυμητό σχήμα
– δυνατότητα επιλογής του format προβολής των σφαιρικών εικόνων, όπως η επιλογή “little planet”, όπου η εικόνα φαίνεται σαν μικρός πλανήτης
– δυνατότητα επιλογής 5 φίλτρων για την αλλαγή των χρωματικών τόνων των εικόνων
– δυνατότητα κοινοποίησης σε Instagram και Facebook
– δυνατότητα δημιουργίας Time Lapse Videos με σφαιρικές εικόνες

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για iOS (iPhone5C/iPhone5S/iPhone6/iPhone6Plus με iOS8) και Android (4.4 ή νεώτερο).

Επιπλέον θα κυκλοφορήσουν δύο νέα αξεσουάρ:
– μία αδιάβροχη θήκη (TH-1)
– μία μαλακή θήκη (TS-1) από συνθετικό δέρμα σε δύο χρώματα, μαύρο ή λευκό

Τέλος το νέο Firmware, έκδοση 1.30, θα αυξήσει την δυνατότητα λήψης videos συνεχόμενα για 5 λεπτά (από τα 3 λεπτά) και συνολικά για 60 λεπτά (από 40 λεπτά).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Ricoh
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!