RNI Flashback, δίνοντας στις εικόνες σας την αισθητική του film


RNI Flashback, δίνοντας στις εικόνες σας την αισθητική του film

Η RNI Flashback σας επιτρέπει να δίνεται στις φωτογραφίες σας μία ιδιαίτερη αισθητική που μοιάζει με αυτή που παράγει ένα film, χωρίς όμως την ύπαρξη προ-εγκατεστημέων φίλτρων ή presets.

Ο φωτογράφος πατάει το κεντρικό κουμπί της εφαρμογής και άμεσα γίνεται μία εικονική μίξη χημικών που δίνουν μία ιδιαίτερη όψη, διαφορετική για κάθε πάτημα του κουμπιού. Επιπλέον με τα ειδικά sliders μπορείτε να ελέγξετε ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα αλλά και να διαλέξετε σε τι αναλογία θα σωθεί η τελική εικόνα.

Όσες φορές πατάτε το κουμπί, τόσες διαφορετικές εκδοχές της φωτογραφίας βλέπετε. Όταν δείτε αυτή που σας αρέσει πιο πολύ δεν έχετε παρά να την αποθηκεύσετε.

RNI-Flashback-1

H RNI Flashback, συμβατή με τα Phone, iPad, iPod touch, κοστίζει 4 δολάρια και μπορείτε να τη βρείτε στο Apple Store.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apple iPhone Apps
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!