Tα Royal Photographic Society Awards δέχονται συμμετοχές


Tα Royal Photographic Society Awards δέχονται συμμετοχές

Τα βραβεία, που διοργανώνονται σε ετήσια βάση, έχουν σκοπό να τιμήσουν τους ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει στην τέχνη αλλά και στην επιστήμη της φωτογραφίας. Πρόσφατα έχουν τιμηθεί οι φωτογράφοι Brian Griffin, Terry O’Neill, Albert Watson, Annie Leibovitz and Martin Parr, όπως επίσης ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web) Sir Tim Berners-Lee, ο διευθυντής του οίκου Christie’s- υπεύθυνος για το τμήμα φωτογραφίας Philippe Garner, ο παρουσιαστής που συνέδεσε το όνομα του με το BBC Sir David Attenborough και πολλοί ακόμα επιμελητές, εκδότες ή ακόμα και επιστήμονες.

Το πρώτο βραβείο ιστορικά είναι το “Progress medal”, το οποίο απονεμήθηκε για πρώτη φορά το 1878. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Οι σημερινές κατηγορίες των βραβείων είναι οι ακόλουθες:
– Progress Medal
– Centenary Medal
– Outstanding Service
– Honorary Fellowships
– Colin Ford Award
– Combined Royal Colleges
– Davies Medal
– Education Award
– Fenton Medal
– Hood Medal
– J Dudley Johnston Medal
– Lumière Award
– Members Award
– Saxby Award
– Selwyn Award
– Vic Odden Award
– Fellowship of the Year
Δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σε κάθε κατηγορία εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απυθυνθείτε στο διευθυντή των βραβείων Jo Macdonald (email: awards@rps.org).

Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές έως τις 21 Φεβρουαρίου 2014. Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στο Λονδίνο, το Σεπτέμβριο του 2014.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!