RPS International Print Competition 2014


RPS International Print Competition 2014

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους. Αν είστε φοιτητές, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφοι και θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες σας στην κινητή έκθεση φωτογραφίας της RPS αυτή είναι η ευκαιρία σας. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όλοι οι τρόποι δημιουργίας εικόνων: ψηφιακά μέσα, παραδοσιακό φιλμ ή ακόμα και άλλες, πειραματικές τεχνικές. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.

Η κριτική επιτροπή για φέτος αποτελείται από τους:
– Paul Seawright, καθηγητής φωτογραφίας στο University of Ulster,
– Anne McNeill, διευθύντρια της Impressions Gallery,
– Jordi Ruiz Cirera, φωτογράφος,
– Marc Aspland, επικεφαλής φωτογράφος στο αθλητικό τμήμα του περιοδικού The Times και
– Tim Rudman, φωτογράφος
Δείτε περισσότερα για τους κριτές εδώ.

Τα βραβεία είναι χρηματικά ποσά για τις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ υπάρχει και ένα ακόμα βραβείο για φωτογράφους έως 30 ετών. Οι νικητές θα κερδίσουν:
– για την πρώτη θέση: 1000 λίρες Αγγλίας και το χρυσό μετάλλιο της RPS
– για τη δεύτερη θέση: 500 λίρες Αγγλίας και το ασημένιο μετάλλιο της RPS
– για την τρίτη θέση: 250 λίρες Αγγλίας και το χάλκινο μετάλλιο της RPS
Ο νικητής της κατηγορίας έως 30 ετών θα κερδίσει 1000 λίρες Αγγλίας και το χρυσό μετάλλιο της RPS. Οι 4 νικητές του διαγωνισμού θα δουν τις εικόνες τους δημοσιευμένες στην επίσημη ιστοσελίδα της RPS μαζί με τις φωτογραφίες των φιναλίστ. Η επιλογή αυτή των 100 καλύτερων φωτογραφιών του διαγωνισμού θα πάρει μέρος στην αντίστοιχη έκθεση RPS International Print Exhibition 157, που θα εγκαινιαστεί τον Ιούλιο στο Λονδίνο.

Μπορείτε να συμμετάσχετε με έως 4 φωτογραφίες έως τις 18 Μαρτίου 2014 στις 00:00 GMT (δηλαδή στις 18 Μαρτίου 02:00, ώρα Αθήνας). Η συμμετοχή στο διαγωνισμό έχει οριστεί στις 20 λίρες Αγγλίας (15 αν είστε μέλος της RPS), ενώ για τους φωτογράφους έως 30 ετών η συμμετοχή είναι 10 λίρες Αγγλίας. Χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να ανεβάσετε τη συμμετοχή σας. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε την αρχική σας συμμετοχή όποτε θέλετε, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού και τις πιο συχνές ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε όλες τις συμμετοχές στο διαγωνισμό εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!