Παίχτης Rugby καταστρέφει φακό αξίας 94.000 δολαρίων


Παίχτης Rugby καταστρέφει φακό αξίας 94.000 δολαρίων

Πολλοί υπογράφουν πάνω στην μπάλα ή τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν κατά την διάρκεια της στιγμής εκείνης, ενώ πολλές φορές έχουμε δει αθλητές να υπογράφουν πάνω σε κάμερες της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα.

Ο αθλητής του rugby Collins Injera από την Κένυα σε πρόσφατο αγώνα πέτυχε το 200 του “touchdown” και για να το πανηγυρίσει έβγαλε ένα μαρκαδόρο από την κάλτσα του και υπέγραψε στην μπάλα του αγώνα αλλά και στον φακό της τηλεοπτικής κάμερας που βρήκε μπροστά του.

Δυστυχώς ο μαρκαδόρος που χρησιμοποίησε λέγεται ότι ήταν του είδους που το μελάνι δεν φεύγει εύκολα (συνήθως μόνο με οινόπνευμα και τρίψιμο) κάτι που αν αληθεύει σημαίνει ότι ίσως έχει γίνει ανεπανόρθωτη ζημιά στον φακό, αξίας περίπου 94.000 δολαρίων που φορούσε η τηλεοπτική κάμερα, αφού η διαδικασία αφαίρεσης της υπογραφής μπορεί να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στις επιστρώσεις του φακού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses

Πηγή:

popphoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Αν τον πουλήσουν με την υπογραφή θα αξίζει περισσότερα.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!