Samsung και Nikon διαψεύδουν την φήμη εξαγοράς του φωτογραφικού τμήματος της πρώτης


Samsung και Nikon διαψεύδουν την φήμη εξαγοράς του φωτογραφικού τμήματος της πρώτης

Πρώτη βγήκε η Samsung και μέσω του περιοδικού Amateur Photographer διέψευσε ότι θα πωλήσει το τμήμα που παράγει τις mirrorless NX μηχανές της στη Nikon.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Nikon μέσω της ισπανικής ιστοσελίδας Quesabesde και δήλωση των εκπροσώπων της ότι η Nikon δεν σκοπεύει να εξαγοράσει το φωτογραφικό τμήμα της Samsung που αφορά τις mirrorless μηχανές NX.

Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που δύο μεγάλες εταιρείες αναγκάζονται να σχολιάσουν φήμες, κάτι που από μόνο του δημιουργεί πολλές θεωρίες για το αν τελικά η συγκεκριμένη φήμη θα ισχύσει ή όχι.

Με τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2016 προ των πυλών και τις μεγάλες εκθέσεις CES 2016 και CP+ 2016 να έρχονται, μένει να κάνουμε υπομονή για να δούμε αν τελικά η Samsung θα παραμείνει στο παιχνίδι των φωτογραφικών μηχανών, κάτι που ως τώρα είναι πολύ αμφίβολο (υπενθυμίζουμε ότι η Samsung έχει αποσυρθεί από τη φωτογραφική αγορά της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NikonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!