Samsung: Έρχεται smartphone με εξαπλή κάμερα και ανάλυση 200 megapixel!

Δεν άφησε και πολλά στην φαντασία μας το νέο teaser της Samsung στο λογαριασμό της στο Twitter, Samsung Exynos.
Όπως βλέπετε στο βίντεο η Samsung κάνει λόγο για ένα smartphone με έξι κάμερες, από ότι φαίνεται τέσσερις στην πλάτη και δύο μπροστά για selfies.
Η μέγιστη ανάλυση; 200 megapixels.
Το teaser κλείνει με την εικόνα του soc Exynos.
Ο αισθητήρας εικόνας φαίνεται ότι θα είναι ο ISOCELL S5KGND, μεγέθους 1/1.37 ίντσας (λίγο μικρότερος από τον αισθητήρα ISOCELL HM3 του Galaxy S21 Ultra) και με μέγεθος pixel 0.64 μm. Θα έχουμε φυσικά pixel binning, δηλαδή ομαδοποίηση τεσσάρων pixel σε ένα, για λήψεις σε δύσκολες συνθήκες με ομαδοποιημένο μέγεθος pixels στα 1.28 μm και εικόνες σε ανάλυση 50 megapixels.
Επιπλέον ίσως έχουμε pixel binning δεκά έξι pixel σε ένα, για φωτογραφίες μεγέθους 12.5 Megapixels και καλύτερη απόδοση σε νυχτερινές λήψεις ή σε χαμηλό φωτισμό.
Στο site της η Samsung αναφέρει για τον Exynos 2100:
Η AI όχι μόνο αναγνωρίζει αυτόματα το θέμα σας, αλλά αξιοποιεί έναν επεξεργαστή σήματος εικόνας για να τροποποιεί τις ρυθμίσεις ποιότητας εικόνας και να δημιουργεί την καλύτερη δυνατή φωτογραφία. Με υποστήριξη έως και έξι κάμερες και ανάλυση 200 Mp, ο επεξεργαστής επιτρέπει στις κάμερες να καταγράφουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και επιπλέον διευκολύνει την ομαλότερη μεγέθυνση.
Σύμφωνα με όσα ξέρουμε το smartphone που μπορεί να έχει έξι κάμερες και ανάλυση 200 megapixels θα ανακοινωθεί μέσα στο 2021.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Artralab: Έρχεται σύντομα ο νέος φακός Nocturne 50mm f/1.2 για Leica M!
- Colbor: Ανακοίνωσε το νέο RGB LED CL220R!
- Venus Optics: Έρχεται ο πρώτος της φακός με αυτόματη εστίαση Laowa 10mm f/2.8 Dreamer!
- Hollyland: Ανακοίνωσε το νέο ασύρματο monitor Mars M1 Enhanced!
- Harman Photo: Ανακοίνωσε το πρώτο της έγχωρμο φιλμ!
- Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας: Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων