Εγκαταλείπει η Samsung την αγορά των φωτογραφικών μηχανών;


Εγκαταλείπει η Samsung την αγορά των φωτογραφικών μηχανών;

Η αλήθεια είναι ότι από την ανακοίνωση της mirrorless μηχανής Samsung NX500 και μετά, η Samsung δεν έχει κάνει καμία κίνηση για παρουσίαση κάποιας νέας μηχανής.

Με άλλα λόγια έχει περάσει ένα επτάμηνο χωρίς να δούμε ή να ακούσουμε κάτι στο φωτογραφικό χώρο για κάποια νέα μηχανή από την κορεατική εταιρεία, γεγονός που από μόνο του, σε μία εποχή που οι εταιρείες βγάζουν συνέχεια νέες μηχανές, είναι πολύ περίεργο.

Μπορεί προς το παρόν το φωτογραφικό τμήμα της εταιρείας να μην παρουσιάζει τα αποτελέσματα που θέλει η εταιρεία, αλλά αν σκεφτούμε ότι η Samsung είναι η πιο νέα εταιρεία στο χώρο, με τη μικρότερη γκάμα φακών, αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και επιμονή για να μπορέσει να αποκτήσει το πελατολόγιο που χρειάζεται.

Προς το παρόν δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε η Samsung να παραμείνει στον φωτογραφικό χώρο, ώστε ο ανταγωνισμός της με τις άλλες εταιρείες να ωφελήσει τους καταναλωτές.
Από την άλλη μέσα και στο 2016 θα φανεί αν η κορεατική εταιρεία θα παραμείνει δυναμικά στο χώρο ή θα αποσυρθεί σιγά σιγά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung έχει σταματήσει τη διάθεση φωτογραφικών μηχανών στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2015 και προς το παρόν καμία εταιρεία δεν έχει αναλάβει επίσημα την αντιπροσώπευση των φωτογραφικών της προϊόντων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Samsung

Πηγή:

newstomato
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!