Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες και η τιμή του Samyang 100mm f/2.8 Macro


Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες και η τιμή του Samyang 100mm f/2.8 Macro

O φακός εμφανίστηκε στο B&H με την επιλογή προ-παραγγελίας για να εξαφανιστεί λίγο αργότερα.

Ο Samyang 100mm f/2.8 Macro είναι ένας φακός για Full Frame και mirrorless μηχανές ( Fuji X, Micro 4/3, Sony E), με 1:1 μεγέθυνση και διάφραγμα 9 λεπίδων.

Ο νέος φακός φυσικά, όπως και οι άλλοι φακοί της Samyang, δεν προσφέρει αυτόματη εστίαση.

Η τιμή του εμφανίστηκε στα 549 δολάρια και στην καταχώρηση αναφερόταν ως πιθανή ημερομηνία διαθεσιμότητας η 27η Απριλίου.

samyang-100mm

samyang-100mm-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

CameraRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!