Samyang: Έρχονται AF φακοί για Canon και Nikon αλλά και οι πρώτοι zoom φακοί


Samyang: Έρχονται AF φακοί για Canon και Nikon αλλά και οι πρώτοι zoom φακοί

Εδώ και πολύ καιρό αρκετοί φωτογράφοι περιμένουν από τη Samyang να κατασκευάσει AF φακούς για τις μηχανές τους.

Η κορεατική εταιρεία έκανε την κίνηση ξεκινώντας από τη Sony με τον Samyang AF 14/2.8 FE.

Αν και επέλεξε την εταιρεία με το μικρότερο κοινό φωτογράφων αυτή τη στιγμή, όσο αφορά τις μηχανές που έχουν πουληθεί τα τελευταία χρόνια, τα στελέχη της Samyang αναφέρουν ότι η στρατηγική της εταιρείας είναι να κατασκευάσει σύντομα AF φακούς και για τις Canon και Nikon μηχανές.

Η αναφορά έγινε από τον υπεύθυνο ανάπτυξης Mr. Jeong Min Shin κατά τη διάρκεια της Photokina σε συνέντευξη στη Focus-numerique.

Επιπλέον αναφέρθηκε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει και οπτικό σταθεροποιητή στους φακούς για Canon και Nikon μηχανές, ενώ στα σχέδια είναι και η δημιουργία zoom φακών.

Δυστυχώς αναφέρει ότι αν και η Samyang πιστεύει στα συστήματα των Fujifilm και MFT (Olympus, Panasonic) δεν αποτελούν προς το παρόν σημαντικές αγορές για την εταιρεία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προτεραιότητα έχουν τα συστήματα των Canon και Nikon.

Υπομονή λοιπόν καθώς η Samyang φαίνεται ότι έχει πάρει ένα δρόμο ανάπτυξης που θα ωφελήσει τους φωτογράφους που θέλουν καλής ποιότητας και οικονομικούς φακούς!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Samyang Samyang Lenses

Πηγή:

Focus-numerique
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!