Samyang XP 50mm F1.2: Ειδικά για λήψη σε ανάλυση πάνω από 50 megapixels και 8K video


Samyang XP 50mm F1.2: Ειδικά για λήψη σε ανάλυση πάνω από 50 megapixels και 8K video

Η Samyang ανακοίνωσε τον νέο της φακό για Full Frame DSLR μηχανές, Samyang XP 50mm F1.2.

Ο νέος Samyang XP 50mm F1.2 είναι ένας φακός στην premium σειρά φακών της εταιρείας (οι άλλοι δύο φακοί της σειράς είναι οι XP 14mm f/2.4 και XP 85mm f/1.2), η οποία έχει το μοτό, Excellence in Performance.

Είναι κατασκευασμένος με οδηγό την απόλυτη λήψη σε αναλύσεις φωτογραφιών πάνω από 50 megapixels και λήψη video σε ανάλυση 8K.

Αποτελείται από 11 οπτικά στοιχεία σε 8 groups, ανάμεσα στα οποία ασφαιρικά στοιχεία και στοιχεία high-refractive, για μεγαλύτερη οξύτητα των εικόνων και πιο ζωντανά χρώματα. Επιπλέον έχει Ultra πολλαπλή επίστρωση για μείωση των φαινομένων flare και ghosting, ενώ το διάφραγμα του αποτελείται από 9 λεπίδες.

O Samyang XP 50mm F1.2 προσφέρει μόνο maunal εστίαση, μπορεί να εστιάσει από τα 45 εκατοστά και προσφέρει μέγιστη μεγέθυνση 0.17x. Έχει γωνία κάδρου 46.6 μοίρες (31 μοίρες σε APS-C) και δέχεται φίλτρα των 86mm.

Ζυγίζει 1.300 γραμμάρια, έχει μέγιστη διάμετρο 93 χιλιοστά και μήκος 11.74 εκατοστά.

Ο νέος φακός αναμένεται να είναι διαθέσιμος αρχικά για Canon μηχανές, από τον Μάρτιο, στην τιμή των 800 λιρών Αγγλίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος Φακού Prime
Για μηχανές Sony
Εστιακό μήκος 50mm
Σταθεροποιητής Όχι
Μέγιστο διάφραγμα f/1.2
Ελάχιστο διάφραγμα f/16
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος 9
Οπτικά στοιχεία 11
Groups 8
Μέγιστη μεγέθυνση x0.17
Ελάχιστη απόσταση εστίασης 45 εκατοστά
Αυτόματη εστίαση Όχι
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 1300 γραμμάρια
Μήκος 11.74 εκατοστά
Διάμετρος 93χιλιοστά
Φίλτρο 86mm

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Samynag.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Samyang Samyang Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!