Ο φακός Schacht Travegon 50mm f/2.5 αναβιώνει μέσω KickStarter


Ο φακός Schacht Travegon 50mm f/2.5 αναβιώνει μέσω KickStarter

Ακόμη ένας φακός αναβιώνει μέσω KickStarter και πιο συγκεκριμένα ο Schacht Travegon 50mm f/2.5 είναι κοντά σε κυκλοφορία.

Για να συμβεί όμως αυτό, του απομένει να συγκεντρώσει το ποσό των 29.000 δολαρίων μέσα στις επόμενες 19 ημέρες και αν θυμηθούμε ανάλογα project του παρελθόντος, πιθανών να τα καταφέρει.

Ο Schacht Travegon 50mm f/2.5 είναι ένας φακός για Full Frame Mirrorless μηχανές, με χώρα κατασκευής την Γερμανία. Είναι κατάλληλος για Leica, Sony και Fuji μηχανές και διαθέτει διάφραγμα 12 λεπίδων για εξαιρετικά bokeh.

Αποτελείται από 6 οπτικά στοιχεία σε 4 groups και η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 65 εκατοστά. Έχει γωνία προβολής 47 μοίρες και δέχεται φίλτρα των 49mm.

Επίσης είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και ορείχαλκο με μήκος 58/66 χιλιοστά (ανάλογα το mount) και ζυγίζει 270 γραμμάρια. Είναι διαθέσιμος σε δύο χρώματα: μαύρο και ασημί.

Η τιμή του ξεκινάει από τα 600 δολάρια (490 ευρώ) και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να στηρίξετε το project πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

KickStarter
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!