Δείτε τη λειτουργία Magic Focus του LG G Pro 2


Δείτε τη λειτουργία Magic Focus του LG G Pro 2

Είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα εικόνας 13 megapixels και νέο σύστημα σταθεροποίησης. Επίσης το νέο LG G Pro 2 καταγράφει video 4K αλλά και slow motion video HD στα 120 fps.

Ανάμεσα στα άλλα αυτό που ξεχωρίζει στην νέα ναυαρχίδα της LG είναι η λειτουργία “Magic Focus”, η οποία επιτρέπει στον χρήστη του να επιλέγει το σημείο εστίασης μετά τη λήψη της εικόνας (παρόμοια με την εφαρμογή Nokia Refocus).
Αν είστε περίεργοι να δείτε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο δείτε στο παρακάτω video.

)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!