Seeking after: Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας “Instantane” στην Κυψέλη


Seeking after: Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας “Instantane” στην Κυψέλη

Στην Κυψέλη παρουσιάζεται η Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας “Instantane” με τίτλο Seeking after.

Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας “Instantane” Seeking after…”

Έναρξη έκθεσης: Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 20:00
Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

Επιμέλεια έκθεσης: Βαγγέλης Ταμβάκος(δάσκαλος φωτογραφίας)
 
Διάρκεια έκθεσης: Από 4 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2017
 

Η Blank Wall Gallery από τις 4 Νοεμβρίου θα φιλοξενήσει την έκθεση της φωτογραφικής ομάδας Instantane με τίτλο Seeking After…” όπου 23 φωτογράφοι προσπαθούν με λίγες εικόνες ο καθένας να καταδείξουν την ιδιαίτερη και διαφορετική διαδρομή τους.

Η αναζήτηση είναι σκοπός επιβίωσης για τον φωτογράφο πολλές φορές και σε μονοπάτια μη προκαθορισμένα και άγνωστα. Έχει πολλές παραμέτρους.

Καταρχήν ο φωτογράφος είναι αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό, αντιμέτωπος με τις εμπειρίες του, τις ιδεοληψίες του, ανιχνεύει αργά και βασανιστικά, το «εγώ» του. Αυτή η διαδικασία έρχεται να αποκαλυφθεί στον ίδιο καθώς χτίζει το καλλιτεχνικό του οικοδόμημα, αργά και σταθερά, χωρίς να γνωρίζει ακριβώς την τελική μορφή που θα έχει αυτό, τους ενδιάμεσους σταθμούς και τον τελικό προορισμό.

Αυτή η επίμονη εργασία και πορεία, μας αποκαλύπτει σιγά σιγά την δική του αλήθεια για τον κόσμο που μας περιβάλλει. Η αναζήτηση της αλήθειας είναι ένας σοβαρός λόγος ύπαρξης του καλλιτέχνη και μία διαδρομή που κρύβει πολλές φορές απογοητεύσεις και εκπλήξεις, χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος τους ενδιάμεσους σταθμούς και τον τελικό προορισμό. Αυτά του αποκαλύπτονται όσο προχωρά και ανιχνεύει, αναζητώντας τους τρόπους να γεννηθούν σε εικόνες και να πάρουν «σάρκα και οστά».

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι
Αντωνοπούλου Ξένια, Γιαρίμογλου Κική, Γιωτάκης Στέφανος, Γκουβάτσου Χριστίνα, Δελήμπασης Θανάσης, Ευαγγελίου Μυρτώ, Ευσταθίου Ματία, Κουτσούμπα Μαρίνα, Κουφοπούλου Ευδοξία, Λαζάρου Γιώτα, Λιάτου Βίβιαν, Λώλος Μπάμπης, Μανδαμαδιώτης Γιώργος, Μασούρας Μπάμπης, Μπάντος Δημήτρης, Μπεμπένη Μαρία, Νταμάνης Θανάσης, Παππάς Φίλιππος, Σακκομήτρου Ιωάννα, Ταμβάκος Βαγγέλης, Τζαβάρα Χρύσα, Τσιαμούρη Νίκη.

 
Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

Ώρες λειτουργίας
Σάββατο 4/11: Εγκαίνια 20:00
Κυριακή 5/11: 18:00-21:00
Τρίτη έως Παρασκευή: 16:30-21:30
Κυριακή 21/11, Δευτέρα: Κλειστά

Βαγγέλης Ταμβάκος

Βίβιαν Λιάτου

Δημήτρης Μπάντος

Ξένια Αντωνοπούλου

Παναγιώτης Τρυπαρόλης

Χρύσα Τζαβάρα

* Η αρχική φώτο είναι της Γιώτας Λαζάρου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!