Selfie Spoon: το Selfie κουτάλι είναι γεγονός


Selfie Spoon: το Selfie κουτάλι είναι γεγονός

Πρόκειται για ένα κουτάλι που ταυτόχρονα είναι και selfie stick, ώστε ο χρήστης του να μπορεί να βγαίνει selfies με το φαγητό του.

Με μοβ χρώμα, δυνατότητα επέκτασης στα 76 εκατοστά και ασύρματο χειριστήριο (με bluetooth), το Selfie Spoon δίνεται ΔΩΡΕΑΝ και το μόνο που πρέπει κάποιος να πληρώσει είναι τα έξοδα αποστολής.

Από ότι φαίνεται υπάρχει ένα ημερήσιο όριο Selfie Spoon που μπορούν να παραγγελθούν και για αυτό θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να παραγγείλετε το δικό σας. Δυστυχώς μιας και σήμερα έχει εξαντληθεί η ποσότητα των Selfie Spoon που μπορούν να αποσταλούν, δεν καταφέραμε να δούμε αν αποστέλλεται στην Ελλάδα και σε τι τιμή.

Αν πάντως ενδιαφέρεστε για το Selfie Spoon και με δική σας ευθύνη (γιατί δεν είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι φάρσα ή κάποια απάτη) μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρείας εδώ.

Selfie Spoon-1

Selfie Spoon-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Selfie Spoon

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Αποσπάσματα από το κείμενο του Νόαμ Τσόμσκι “Οι 10 τρόποι για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης”:
    – Η στρατηγική του να απευθύνεσαι στο κοινό σαν να είναι μωρά παιδιά:
    Η πλειονότητα των διαφημίσεων που απευθύνονται στο ευρύ κοινό χρησιμοποιούν έναν αφηγηματικό λόγο, επιχειρήματα, πρόσωπα και έναν τόνο ιδιαιτέρως παιδικό, εξουθενωτικά παιδιάστικο, σαν να ήταν ο θεατής ένα πολύ μικρό ό παιδί ή σαν να ήταν διανοητικώς ανάπηρος.
    Όσο μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλλεται να εξαπατηθεί ο θεατής, τόσο πιο παιδιάστικος τόνος υιοθετείται από τον διαφημιστή.
    – Η τεχνική του να ενθαρρύνεις το κοινό να αρέσκεται στη μετριότητα:
    Συνίσταται στο να παρακινείς το κοινό να βρίσκει «cool» ό,τι είναι ανόητο, φτηνιάρικο και ακαλλιέργητο.

    Πάντως είναι μεγάλος ο κατήφορος, δυστηχώς…8-( 8-(

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!