Σεμινάριο για τις ψυχαναλυτικές και φιλοσοφικές διαστάσεις της φωτογραφίας από την ΕΦΕ


Σεμινάριο για τις ψυχαναλυτικές και φιλοσοφικές διαστάσεις της φωτογραφίας από την ΕΦΕ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Ε.Φ.Ε., την Παρασκευή 20, 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου 2015 και το συνολικό κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε συνεργασία με τον ΔΡ. ΦΩΤΗ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗ, ανακοινώνει την έναρξη του σεμιναρίου με τίτλο:
“ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ”

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα μέλη και φίλους της Ε.Φ.Ε. που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη Φωτογραφία.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει η Ε.Φ.Ε., σε συνεργασία με τον κ. Φώτη Καγγελάρη, ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων στα μέλη και τους φίλους της ως εφόδιο στις καλλιτεχνικές και προσωπικές τους αναζητήσεις.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη και φίλοι της Ε.Φ.Ε. ανεξάρτητα από τις φωτογραφικές τους γνώσεις (στο τεχνικό τομέα), αλλά που επιθυμούν να εμβαθύνουν στο καλλιτεχνικό, φιλοσοφικό και ψυχαναλυτικό μέρος της φωτογραφίας και της τέχνης γενικότερα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε τρεις (3) συνεδρίες, διάρκειας 1:30 ώρας η κάθε μία (19:00-20:30), στο χώρο της Ε.Φ.Ε. την Παρασκευή 20, 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου 2015.

Οι εγγραφές αρχίσαν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες – εγγραφές: Στα γραφεία της ΕΦΕ, καθημερινά (6-9 μ.μ.), (Γυθείου 12 Αμπελόκηποι τηλ 2108228131) (e-mail: office@efe.com.gr) ή στον υπεύθυνο για το σεμινάριο, Κυριάκο Κόκκο, τηλ 6947372463, e-mail: Kyriakos.kokkos@efe.com.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!