Διαγωνισμός “Share the View”


Διαγωνισμός “Share the View”

Ο ASGD ασχολείται με τη διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος, εδώ και 42 χρόνια. Για το σκοπό αυτό, διοργανώνει προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για ενήλικες και παιδιά και χρηματοδοτεί αντίστοιχα ερευνητικά προγράμματα. Τα έσοδα από το διαγωνισμό “Share the View” θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη του έργου του.

Το θέμα του “Share the View¨ είναι εστιασμένο στο φυσικό μας περιβάλλον, στην ομορφιά αλλά και την ποικιλομορφία της άγριας φύσης. Μπορείτε να συμπεριλάβετε εικόνες από τοπία, ζώα, φυτά ή πουλιά. Έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, υποβρύχιες, macro ή φωτογραφίες από γεωλογικούς σχηματισμούς από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, μπορούν να σας χαρίσουν τη νίκη. Δείτε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες του 2012 και τη γκαλερί των φιναλίστ εδώ.

Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες θα μοιραστούν 2.500 δολάρια. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κερδίζει 1.000 δολάρια. Την πρώτη θέση θα μοιραστούν τέσσερις συμμετέχοντες οι οποίοι κερδίζουν από 250 δολάρια ο καθένας και στη δεύτερη θέση ακόμη πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από 100 δολάρια. Οι 250 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του, στις αρχές Γενάρη.

Μπορείτε να πάρετε μέρος εδώ μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου (η αρχική ημερομηνία λήξης ήταν η Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, στις 09.00). Το κόστος συμμετοχής είναι 10 δολάρια ανά φωτογραφία (ή 50 δολάρια για έξι φωτογραφίες) και μπορείτε να συμμετάσχετε με όσες φωτογραφίες θέλετε.Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες υποβολής των φωτογραφιών σας.

Η φωτογραφία που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό: “Wild Dog Hunt”, Suzi Eszterhas

Share the view winner 2012

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!