Έρχεται Simga 16-20mm f/2 DG στη σειρά Art;


Έρχεται Simga 16-20mm f/2 DG στη σειρά Art;

Η Sigma φαίνεται να σοβαρεύτηκε επικίνδυνα μέσα στο 2013. Η κυκλοφορία του Sigma 18-35mm F/1.8 DC HSM τάραξε τα νερά και από ότι φαίνεται η τρικυμία θα έχει και συνέχεια.
Τον Sigma 18-35mm F/1.8 ακολούθησε ο Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM, για τον οποίον ήδη υπάρχουν αναφορές για την εξαιρετική του ποιότητα.

Φυσικά μέσα στο 2014 αναμένουμε νέους φακούς. Φήμες αναφέρουν ότι η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο φακό, αυτή τη φορά για Full Frame μηχανές, με εστιακό μήκος 16-20mm και σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/2. Αν και η ιστοσελίδα που πρώτο-ανέφερε την φήμη, Canon Watch, της δίνει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί 50-60%, η κυκλοφορία ενός τέτοιου φακού δεν θα μας εξέπληττε.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και φήμη για ένα 24-70mm f/2 για το 2014.

Όπως και να έχει η ύπαρξη της Sigma και οι ενέργειες της στον χώρο μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν για την εξέλιξη των φακών και δεν έχουμε παρά να της βγάλουμε το καπέλο για την εξαιρετική της προσπάθεια μέσα στο 2013.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Rumors Sigma Sigma Lenses

Πηγή:

Canon Watch
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!