Η SIGMA ανακοίνωσε την ανάπτυξη του SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary


Η SIGMA ανακοίνωσε την ανάπτυξη του SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary

Όπως είπαμε και χτες η SIGMA σήμερα ανακοίνωσε την ανάπτυξη του νέου της φακού για mirrorless μηχανές, SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary.

Πρόκειται για τον πρώτο φακό για Sony E-mount μηχανές με APS-C αισθητήρα που προσφέρει 24mm σε φορμά 35mm και έχει F/1.4.

Αποτελείται από 16 οπτικά στοιχεία σε 13 groups, το διάφραγμα του έχει 9 λεπίδες και μπορεί να εστιάσει από τα 25 εκατοστά. Η μέγιστη αναλογία μεγέθυνσης είναι 1:9.9 και η γωνία του κάδρου είναι 83.2°.

Ο νέος φακός θα φοράει φίλτρα των 67mm και θα ζυγίζει 405 γραμμάρια. Το μήκος του είναι 9.32 εκατοστά και η διάμετρος του 72.2mm.

Θα είναι διαθέσιμος για Sony E-mount μηχανές με APS-C αισθητήρα και Olumpus, Panasonic μηχανές με M4/3. Η τιμή του δεν έγινε γνωστή.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της SIGMA.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Sigma Sigma Lenses

Πηγή:

SIGMA
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!