H SIGMA θα ανακοινώσει σειρά φακών για Full Frame mirrorless μηχανές της Nikon;


H SIGMA θα ανακοινώσει σειρά φακών για Full Frame mirrorless μηχανές της Nikon;

Η ιστοσελίδα MirrorlessRumors αναφέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα φήμη που θα κάνει χαρούμενους τους φίλους της Nikon.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή της γνωστής ιστοσελίδας φημών, η SIGMA, η οποία έχει πολύ καλή συνεργασία με την Nikon ,θα ανακοινώσει φακούς για την Full Frame mirrorless μηχανή της Nikon.

Αυτή η φήμη έρχεται να προστεθεί σε όσες φήμες αναφέρουν ότι φέτος θα δούμε μία σοβαρή προσπάθεια της Nikon στις mirrorless μηχανές (αυτή τη στιγμή η Nikon δεν έχει mirrorless μηχανή καθώς το σύστημα 1 έχει εγκαταλειφθεί) και ότι θα ανακοινωθεί επιτέλους μία επαγγελματική mirrorless μηχανή με Full Frame αισθητήρα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι φακοί για την mirrorless μηχανή της Nikon θα βγουν και σε ξεχωριστή έκδοση για τις Full Frame mirrorless μηχανές της Sony στο E-mount.

Αυτό που κάνει την φήμη αυτή λίγο περίεργη είναι η αναφορά ότι ο πρώτος Full Frame φακός για mirrorless μηχανές της SIGMA θα ανακοινωθεί στο CP+ της Γιοκοχάμα (ξεκινάει 1 Μαρτίου), που σημαίνει ότι ή θα βγει αρχικά για μηχανές της Sony ή θα ανακοινωθεί πιο πριν η πρώτη Full Frame mirrorless μηχανή της Nikon.

Φυσικά εφόσον έχουμε να κάνουμε με μία φήμη θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!