SIGMA: Θα ανακοινώσει τρεις νέους φακούς στα 70-200mm;


SIGMA: Θα ανακοινώσει τρεις νέους φακούς στα 70-200mm;

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν η SIGMA ετοιμάζεται να ανακοινώσει τρεις νέους φακούς στην κατηγορία των τηλεφακών.

Η SIGMA που έχει κάνει μεγάλη στροφή προς τους πολύ ποιοτικούς φακούς τα τελευταία χρόνια και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του φωτογραφικού κόσμου φαίνεται ότι θα παρουσιάσει τρεις πολυαναμενόμενους φακούς.

Οι φακοί 70-200mm f/2.8 ART, 70-200mm f/2.8 DG OS Sport και Sigma 70-200mm f/4 DG OS Contemporary αναμένονται εδώ και καιρό από τους επαγγελματίες και τους λάτρεις των πορτρέτων και όχι μόνο και αυτό που μπορούμε να πούμε σε σχέση με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι αναμένουμε να έχουν σταθεροποιητή.

Οι φήμες από τις ιστοσελίδες CanonRumors και CanonWatch αναφέρουν συνδυαστικά και τους τρεις φακούς και μένει να δούμε ποιοι θα ανακοινωθούν και πότε (πριν το CP+ της Γιοκοχάμα τον Μάρτιο ή πριν την Photokina της Κολωνίας τον Σεπτέμβριο).

Σε ποια τιμή πιστεύετε θα έπρεπε να βγουν για να κάνουν πολλές πωλήσεις;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!