Πείτε όχι στην υγρασία του εξοπλισμού σας με το Slinger Dry Cabinet


Πείτε όχι στην υγρασία του εξοπλισμού σας με το Slinger Dry Cabinet

Ένας νέος ειδικός θάλαμος, για να απομακρύνει την υγρασία του φωτογραφικού μας εξοπλισμού, έρχεται μέσω του Adorama.

Τοποθεσίες με υψηλή υγρασία και απότομες αλλαγές θερμοκρασίας είναι καταστάσεις που έχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσει ο φωτογραφικός μας εξοπλισμός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλέσει μούχλα, μύκητες, σκουριά, οξείδωση πάνω στα εξαρτήματα της φωτογραφικής μας μηχανής, κάνοντας την παρουσία υδρατμών εχθρό μας.

Η Adorama παρουσιάζει δυο ειδικούς θαλάμους με σκοπό να αποτρέψει τέτοιου είδους δυσάρεστες καταστάσεις. Ο ένας έχει χωρητικότητα 30 λίτρων και ο άλλος 80 λίτρων. Οι δυο αεροστεγείς θάλαμοι της Slinger έχουν προηγμένη τεχνολογία ψύξης για αφύγρανση, μειώνοντας την υγρασία από 60% έως 25%, έχουν αυτόματη λειτουργία, είναι αθόρυβοι, με ρυθμιζόμενο συρόμενο ράφι, κλειδαριά για μεγαλύτερη ασφάλεια, εσωτερικό LED φωτισμό, οθόνη και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (8 watt).

Η έκδοση των 30 λίτρων έχει βάρος 6.4 κιλά και διαστάσεις 42 x 32 x 29 cm ενώ η έκδοση των 80 λίτρων έχει βάρος 13.2 κιλά και διαστάσεις 51.6 x 36.2 x 53.8 cm. Οι τιμές τους είναι στα 110 δολάρια (90 ευρώ) και 210 δολάρια (170 ευρώ) αντίστοιχα.

Φαίνεται πως τα χαρακτηριστικά των ειδικών θαλάμων της Slinger ανταγωνίζονται αυτά της Ruggard σε χαμηλότερες τιμές.

Μπορείτε να τον παραγγείλετε μέσα από την ιστοσελίδα του Adorama.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Dry Cabinet Slinger
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

2 σχόλια

  • #
    1

    που μπορουμε να βρουμε dry box στην ελλαδα, χωρίς να παραγγείλουμε απ έξω;;;

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!