Η Adobe μας αφήνει να ρίξουμε μία ματιά στο μέλλον της επεξεργασίας εικόνων


Η Adobe μας αφήνει να ρίξουμε μία ματιά στο μέλλον της επεξεργασίας εικόνων

Η Adobe εδώ και καιρό μας παρέχει εφαρμογές μέσω των οποίων μπορούμε να επεξεργαστούμε φωτογραφίες σε smartphones και tablets (έχει ήδη παρουσιάσει τα Adobe Lightroom Mobile για iPhone και iPad και το Adobe Photoshop Mix) και φαίνεται ότι στο μέλλον θα έχουμε πολύ ισχυρά εργαλεία στα χέρια μας.

Ο Bryan O’Neil Hughes της αμερικανικής εταιρείας μας αφήνει να ρίξουμε μία ματιά σε ένα πρωτότυπο λογισμικό που ετοιμάζεται και με το οποίο μπορεί να γίνει επεξεργασία σε υψηλής ανάλυσης αρχεία, όπως φωτογραφίες της Canon EOS 5Ds, ανάλυσης 50.3 megapixels.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Φαίνεται πολύ πρωτοποριακό. Πάντως απο την παρουσίαση που κάνει ο τύπος εδώ καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν τα layers και οι μάσκες. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα καταφέρουν να φτιάξουν λογισμικό που θα μπορεί να τροποποιείς μια αλλαγή που έκανες σε προηγούμενα βήματα χωρίς να αναιρείς τα επόμενα. Η λογική της μάσκας, του layer και πλέον του smart object είναι κορυφαία. Αναμένουμε λοιπόν τη καινοτομία της Adobe.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!