Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες των Sony A7 και Sony A7r


Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες των Sony A7 και Sony A7r

Αυτές είναι οι δύο νέες mirrorless Full Frame μηχανές της Sony, Sony A7 και Sony A7r.
Αν και ανακοινώνονται την Τετάρτη στο Λονδίνο, μπορείτε από σήμερα να ρίξετε μία ματιά στις πρώτες εικόνες τους που κάνουν τον γύρο του ίντερνετ. Πριν τρεις ημέρες σας παρουσιάσαμε το σκίτσο των δύο μηχανών που είχε διαρρεύσει αλλά και τα μέχρι τώρα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.
Η φωτογραφία στην αρχή του άρθρου δείχνει την Sony A7, με τον αισθητήρα των 24 megapixels και τον νέο φακό του κιτ 28-70mm f/3.5-5.6, ενώ η εικόνα που ακολουθεί δείχνει την Sony A7r με τα 36 megapixels και τον νέο φακό Zeiss 35mm f/2.8.

Sony A7r

Βάση του σκίτσου που σας δείξαμε, σας είχαμε ρωτήσει αν σας αρέσει το σχέδιο των δύο μηχανών και μέχρι τώρα πάνω από το 50% είχε δηλώσει ότι τους αρέσει. Τώρα τι έχετε να πείτε;

Σας αρέσει ο σχεδιασμός των νέων FF Ε-mount μηχανών της Sony

  • Ναι (61%, 23 Votes)
  • Όχι (39%, 15 Votes)

Ψήφισαν συνολικά: 38

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

SonyAlphaRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!