Η Sony κλείνει εργοστάσιο της!


Η Sony κλείνει εργοστάσιο της!

Σύμφωνα με εσωτερική πληροφόρηση της ιστοσελίδας Sony Alpha Rumors, η Sony ετοιμάζεται να κλείσει το εργοστάσιο της στην Minokamo της Ιαπωνίας.  Το εργοστάσιο κατασκευάζει φακούς για DSLR και smartphones και η παραγωγή θα μεταφερθεί στις μονάδες Kohida και Kisarazu.  Αναμένεται να απολυθούν γύρω στα 850 άτομα, ενώ δεν έχουμε κάποια πληροφορία αν το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στην παραγωγή και διαθεσιμότητα των φακών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Κρίμα και για την εταιρεία και για τους ανθρώπους που τρώγαν ψωμάκι με την δουλειά τους….

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!