H Sony ανακοίνωσε τον νέο φακό Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS


H Sony ανακοίνωσε τον νέο φακό Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

Η Sony ανακοίνωσε τον νέο της prime τηλεφακό Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS (model SEL100F28GM).

Ο Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS ανήκει στη σειρά φακών G Master και έχει διάφραγμα 11 λεπίδων, ενώ διαθέτει και ειδικό οπτικό στοιχείο optical apodization, το οποίο όπως ένα ND φίλτρο βελτιώνει την απόδοση στα άκρα του κάδρου.

Το σημαντικό πλεονέκτημα του νέου φακού είναι το ελκυστικό bokeh (θόλωμα του φόντου).

Επιπλέον διαθέτει μοτέρ αυτόματης εστίασης SSM (Super Sonic Motor) για γρήγορη και ακριβή εστίαση, ενώ έχει και δυνατότητες macro, εστιάζοντας από τα 25 εκατοστά.

Φυσικά όπως οι περισσότεροι τηλεφακοί της κατηγορίας διαθέτει και οπτικό σταθεροποιητή Optical SteadyShot, ενώ είναι και ανθεκτικός σε νερό και σκόνη.

Ο νέος φακός αναμένεται να είναι διαθέσιμος τον Μάρτιο στην τιμή των 1.700 λίρες Αγγλίας.

Sony FE 100mm

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Sony Sony Lenses

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!