Ανακοίνωση της Sony για δωρεάν επισκευή του Sony FE 24-105mm F4 G OSS (E-mount)


Ανακοίνωση της Sony για δωρεάν επισκευή του Sony FE 24-105mm F4 G OSS (E-mount)

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα επισκευάσει δωρεάν τους φακούς Sony FE 24-105mm F4 G OSS (E-mount) που παρουσιάζουν πρόβλημα στην εστίαση.

Για να δείτε αν ο φακός σας συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα επισκευής θα πρέπει να ελέγξετε το σειριακό του αριθμό εδώ. H επισκευή του φακού μπορεί να γίνει δωρεάν μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2020.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Sony.

Ειδοποίηση για δωρεάν επισκευή: Εναλλάξιμος φακός FE 24-105mm F4 G OSS – 12 Φεβρουαρίου 2018

Ένας μικρός αριθμός φακών FE 24-105mm F4 G OSS (E-mount) δεν εστιάζει σωστά υπό συγκεκριμένες συνθήκες λήψης, όπως όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία αυτόματης εστίασης κατά τη λήψη με κλειστό διάφραγμα φακού, ή όταν γίνεται αλλαγή διαφράγματος φακού μετά από μη αυτόματη εστίαση.

Θα επισκευάσουμε τον φακό που έχει επηρεαστεί, χωρίς χρέωση, έως 31 Μαρτίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τις ακόλουθες λεπτομέρειες και επικοινωνήστε μαζί μας.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που μπορεί να σας προκαλούμε και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Φαινόμενο

Ένας μικρός αριθμός φακών FE 24-105mm F4 G OSS, (για την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό α και E-mount) δεν εστιάζει σωστά όταν:

  • Χρησιμοποιείται η λειτουργία αυτόματης εστίασης κατά τη λήψη με κλειστό διάφραγμα
  • Γίνεται αλλαγή του διαφράγματος φακού μετά την μη αυτόματη εστίαση

Πώς να συνεχίσετε:

  • Μόνο μια μικρή ποσότητα των παραγόμενων μονάδων έχουν την τάση να επηρεάζονται από αυτό το σπάνιο φαινόμενο. Επιβεβαιώστε ότι η συγκεκριμένη μονάδα που διαθέτετε ενδέχεται να έχει όντως επηρεαστεί, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ελέγχου σειριακού αριθμού.
  • Αν παρουσιαστούν αυτά τα συμπτώματα και ο σειριακός σας αριθμός επαληθευτεί, μεταβείτε στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις για να συνεχίσετε με τη δωρεάν επισκευή (αν ο σειριακός σας αριθμός είναι έγκυρος, θα ανακατευθυνθείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις). Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα λιανικής πώλησης.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την επίσκεψή σας σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις ή στο κατάστημα λιανικής πώλησης, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς (ή την απόδειξη παραλαβής).

Πού μπορώ να βρω το σειριακό αριθμό μου;

Ο σειριακός αριθμός παραγωγής αναγράφεται στην πλακέτα που βρίσκεται στο πλάι του φακού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Sony Sony Lenses

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!

Μετάβαση στο περιεχόμενο
×