H Sony ετοιμάζει το δικό της drone


H Sony ετοιμάζει το δικό της drone

Η προσπάθεια θα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Sony Mobile Communications Inc. (“Sony Mobile”: Πρόεδρος και CEO ο Hiroki Totoki) και της ZMP Inc. (“ZMP”: CEO Hisashi Taniguchi) και για τον σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί στις αρχές Αυγούστου μία νέα εταιρεία, η Aerosense Inc.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι δύο εταιρείες θα συνδυάσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν drones με σκοπό την παρατήρηση, τον έλεγχο και την πραγματοποίηση μετρήσεων από αέρος, με το πρώτο μοντέλο να αναμένεται μέσα στο 2016.

Αν και προς το παρόν δεν γίνεται λόγος για drones εστιασμένα στην λήψη φωτογραφιών και videos το μόνο σίγουρο είναι ότι η Sony κατέχει την τεχνογνωσία να περάσει σε αυτόν τον τομέα και να ακολουθήσει την GoPro, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το δικό της drone.

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον τις κινήσεις των GoPro και Sony, οι οποίες έρχονται φουριόζες για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της DJI στον χώρο των drones.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Drone Photography drones Sony

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!