Δείτε το επίσημο διαφημιστικό των φακών καμερών της Sony, Sony QX100 και Sony QX10


Δείτε το επίσημο διαφημιστικό των φακών καμερών της Sony, Sony QX100 και Sony QX10

Με την IFA 2013 προ των πυλών αναμένουμε σπουδαία νέα φωτογραφικά προϊόντα. Από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις θεωρούμε ότι είναι οι νέοι φακοί-κάμερες Sony QX100 και Sony QX10, οι οποίοι θα είναι κατάλληλοι για λήψη φωτογραφιών με οποιοδήποτε smartphone, Android ή iOS.
Σήμερα διέρρευσε το επίσημο διαφημιστικό video. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση τους εντός των επόμενων ωρών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

theverge
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    κατα τη γνωμη μου θα παει απατο….!!! δε μπορει να παιρνεις ενα κινητο το 500-700 ευρω κ μετα να πας να παρεις κ ενα φακο με τουλαζιστον 600-1000 ευρω κ το λεω αυτο γτ οι φακοι ειναι Zeiss κ ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο ως προς την τιμη!!!!

    • #
      1

      για πιο λόγο να πάρεις ένα κινητό 500-700 ευρώ και όχι ένα με 150-200 (π.χ. σήμερα φίλος μου έδειξε Lenovo 4πήρυνο, αγορασμένο στα 130 ευρώ); Από την άλλη φημολογούμενη τιμή του πιο ακριβού μοντέλου Sony QX100 είναι 450 δολάρια, δηλαδή (με επιφύλαξη το λέω) στην Ευρώπη μπορεί να κάνει και 450 ευρώ.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!