Αναδιαρθώνεται η Sony, δημιουργείται ξεχωριστή εταιρεία για επεξεργαστές


Αναδιαρθώνεται η Sony, δημιουργείται ξεχωριστή εταιρεία για επεξεργαστές

Η νέα εταιρεία θα ονομάζεται Sony Semiconductor Solutions Corporation (“Sony Semiconductor Solutions”) και θα έχει σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στον χώρο παραγωγής ημιαγωγών, όπου ήδη έχει πολύ θετικά αποτελέσματα καθώς κατέχει το 42% της αγοράς στην παραγωγή CMOS αισθητήρων εικόνας.

Η νέα εταιρεία, η οποία θα συνεχίσει τη παραγωγή των αισθητήρων εικόνας, τους οποίους η Sony πουλάει στην αγορά ακόμα και σε μεγάλους ανταγωνιστές της όπως η Nikon, θα έχει δικό της RnD τμήμα και θα λειτουργεί ανεξάρτητα στις πωλήσεις και την επιχειρηματική της δράση.

Η νέα εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία της στις 1 Απριλίου του 2016 και Πρόεδρος θα αναλάβει ο Terushi Shimizu, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι αναπληρωτής Πρόεδρος της Device Solutions Business Group, Sony Corporation.

Στις λοιπές αλλαγές που ανακοινώθηκαν, η Sony Energy Devices Corporation (Πρόεδρος: Yoshito Ezure) θα συνεχίσει κανονικά την λειτουργία της και οι λειτουργίες που υπάρχουν στη Sony Corporation σε ότι αφορά τα μέσα αποθήκευσης θα μεταφερθούν στην Storage Media and Devices Corporation (Πρόεδρος: Mitsunobu Saito), η οποία στην παρούσα φάση ασχολείται μόνο με την παραγωγή.

Μένει να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει η νέα διάρθρωση της Sony στο φωτογραφικό της τμήμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sony

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!