Η Sony ανακοινώνει τη νέα μηχανή Sony A7s την Κυριακή;


Η Sony ανακοινώνει τη νέα μηχανή Sony A7s την Κυριακή;

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι πέντε αξιόπιστες πηγές της αναφέρουν ότι την Κυριακή που μας έρχεται η Sony θα ανακοινώσει την νέα Sony A7s. Προς το παρόν το μόνο που αναφέρεται στο άρθρο είναι ότι η νέα Full Frame mirrorless E mount δεν θα αντικαταστήσει κάποια εκ των Sony A7 ή Sony A7r. Μιας και η ανακοίνωση θα γίνει με το NAB Show 2014 να βρίσκεται σε εξέλιξη ίσως πρόκειται για μία μηχανή με video προσανατολισμό;

Μένει να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει η Sony. Όπως πάντα το pttl.gr θα είναι στο πόδι και την Κυριακή για να σας ενημερώσει άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Εσείς τι πιστεύετε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Αυτο που λεγαμε για τις συνεχεις ανακοινωσεις νεων μηχανων χωρις να υπαρχει λογος. Δεν βαζουν μυαλο με τιποτα τελικα…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!